Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η Ερμιονίδα αγκάλιασε την ημερίδα για την δωρεά μυελού των οστών και έστειλε ένα μήνυμα ΕΛΠΙΔΑΣ


Το Σάββατο 5 Απριλίου 2013  στις 6:30 το απόγευμα στο Γενικό Λύκειο του Κρανιδίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα " Δωρεά Μυελού των Οστών  - Δώρο Ζωής"  την οποία   συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος φίλων παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ,  ο Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ Κοιλάδας και ο ενοριακός Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  Κοιλάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Ερμιονίδας.
Πλήθος κόσμου από όλη την Ερμιονίδα ήταν στην εκδήλωση για να ενημερωθεί σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών. Την κεντρική ομιλια έκανε ο κύριος Στέλιος Γραφάκος Παιδίατρος – Αιματολόγος , Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων  «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ» Τέως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας. Επίσης  μίλησαν   και οι κυρίες  Παναγιώτα Καραφυλλίδου Κοινωνική Λειτουργός  και η Ευθυμία Βλάμη, στελέχη  του Συλλόγου " Όραμα Ελπίδας" Τράπεζα εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.


Την ημερίδα παρουσίασε ο κύριος Νίκος Παπάς αντιπρόεδρος  του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του  Δήμου Ερμιονίδας.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κύριος Δημήτρης Καμιζής,  ο πρωτ/ρος π. Αναστάσιος Μέλλος εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας Σπετσών Αιγίνης και Ερμιονίδας, ο πρόεδρος του "Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ"  Κοιλάδας κύριος Τάκης Αγρίμης και ο εφημέριος  του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Κοιλάδας π. Θεμιστοκλής Μπάζος.

Η ημερίδα απέδωσε 101 νέους εθελοντές δότες από τον Δήμο Ερμιονίδας.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της ημερίδας και συγχαίρουμε  τους νέους εθελοντές δότες Μυελού των Οστών.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί  με την πολύ καλή πρωτοβουλία  του κυρίου Μανώλη Μαχαίρα Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου. 


Προβολή άλμπουμ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΛΗΨΗ ΟΛΩΝ

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τον γιατρό κύριο Στέλιο Γραφάκο και τα στελέχη του συλλόγου κα Παναγιώτα Καραφυλλίδου και  κα Ευθυμία  Βλάμη  για τον κόπο τους.