Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Γλώσσα

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Πραγματοποιήθηκε η 29η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Κοιλάδα


Αγαπητοί  φίλοι και μέλη του συλλόγου μας, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά  και σας συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά για  την  συμμετοχή  σας .

Ολοκληρώθηκε  με  επιτυχία  η 29η εθελοντική αιμοδοσία για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοιλάδας “Άγιος Λογγίνος ο εκατόνταρχος” της ενορίας μας.  

Συγκεντρώσαμε  37 μονάδες αίματος.   Προσήλθαν 50 μέλη του συλλόγου μας αλλά λόγω της παρέλευσης της επιτρεπτής ώρας  και διαφόρων ιατρικών λόγων δεν έδωσαν όλοι. 

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε όλους του εθελοντές αιμοδότες της Κοιλάδας για την συμμετοχή τους και αυτή την φορά στην εθελοντική αιμοδοσία.

Ευχαριστούμε θερμά  την κα Μαρία Παπαναστασίου,  την ψυχή της αιμοδοσίας, η οποία  είχε την επίβλεψη και οργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τις μαθήτριες Γεωργία Νικολακοπούλου και  Μαριτίνα Γιαννοπούλου για την βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια  Γεωργίου Στ. Λιβανού  για την προσφορά των γλυκών και των αναψυκτικών προς τους εθελοντές  αιμοδότες της Κοιλάδας.  

Ευχαριστούμε θερμά την κα Ματούλα Τούσσα που  έχει το ταχυδρομείο στην Κοιλάδα, καθώς και τον κο Ιωάννη Ζέρβα και τα Ελ.Τα. Κρανιδίου, οι οποίοι μοίρασαν τις προσκλήσεις για την αιμοδοσία δωρεάν.

Τέλος  ευχαριστούμε  θερμά  το κλιμάκιο αιμοληψίας του νοσοκομείου Άργους (γιατρούς και νοσοκόμες)  για  την μεγάλη  προσπάθεια  που  καταβάλει   με σκοπό την σωστή   διεξαγωγή  της  αιμοδοσίας. 
Θα τα ξαναπούμε τον Δεκέμβριο......

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω...............